Dual Pistols în Fortnite: Battle Royale


În urma ultimului update, v4.5, în modul Battle Royale își face apariția un nou tip de pistol, mai exact Dual Pistols (Doua Pistoale). De asemenea, în același timp, noul update ne surprinde cu modificări aduse asupra: SMG-urilor; adăugarea unui nou LTM (Limited Time Mode); introducerea în modul Save The World a continuării eventului curent, alături de alte îmbunătățiri si Bug Fixes aduse jocului.

Dual Pistols

Acest tip de armă se găsește sub varianta epică (de culoare mov) sau legendară (de culoare aurie). Ca tip de muniție sunt folosite gloanțe de tip Medium (aceleași gloanțe ca la Rifles). Damage-ul de bază este de 41, respectiv 43. Dual Pistols pot fi găsite atât în chesturi și Supply Drops, cât și în mod liber, în case, pe acoperiș sau pe orice podea. La apăsarea unui click, se va trage în același timp câte-un glonț din fiecare pistol, first shot accuracy fiind dezactivat.

Dual Pistols în Fortnite: Battle Royale

Limited Timed Mode – Playground

Acest Limited Timed Mode, Playground, oferă posibilitatea să intri în meci alături de alți 3 prieteni pentru a construi, a testa și a te antrena alături de ei în acest mod. Friendly Fire este activat, respawn-ul fiind imediat dacă mori, mai puțin dacă ești eliminat de furtună. Acest LMT vine cu 100 de Llame spawnate pe mapă, chest-uri și cutii de gloanțe cu șansă de 100% spawn.

Dual Pistols în Fortnite: Battle Royale

Gameplay

Efectele vizuale ale Grenade Launcher-ului sunt schimbate, doar pentru moment, acesta aruncând cu artificii în loc de grenade.

Gloanțele de Shotgun se găsesc în număr de 4 acum, atât în mod liber, cât și din cutii de gloanțe (în trecut fiind în număr de 5).

Damage-ul provocat de Shotgun construcțiilor a fost scăzut, Pump Shotgun fiind redus la 50% Damage, iar Heavy și Tactical la 25%.

În privința SMG-ului s-au efectuat următoarele modificări:

    • Tactical SMG – a fost scos first shot accuracy, s-a crescut base accuracy cu 25% și s-a îmbunătățit damage-ul de bază cu 2.
    • Silenced SMG – s-a crescut base accuracy cu 10%, iar damage-ul de bază cu 2.

Un lucru așteptat de multă lume a fost implentat, în sfârșit. Itemele căzute în apă (ex: Loot Lake), nu vor mai sta sub apă și vor fi în permanență deasupra sa.

Dual Pistols în Fortnite: Battle Royale

Save The World (PVE)

Odată cu v4.5, în modul PVE, Save the World, a fost introdusă continuarea eventului Blockbuster cu mai multe misiuni care au ca reward atât V-Bucks, cât si skins, alături de schematics pentru arme. În plus, a fost introdus si modul Builder Pro în varianta PVE.

NoutățiPC

citadel clubcitadel gamingcompetitivepic gamesfortnitefortnite articolefree to playgames

Comentariile sunt dezactivate.